Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Megnyílt az adventi vásár Rákosmentén

2015. november 30.   |   MédiatárMédiatár

November 28-án a Piccolino Városi Fúvószenekar koncertje hívogatta az érdeklődőket a Főtérre, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan idén is vásári forgatag, valamint változatos programok várnak mindenkit december 24-ig.

A programsorozatot az advent jegyében Riz Levente polgármester nyitotta meg. Öt éve, hogy ez a városközpont megszépült, és szintén ötödik éve, hogy megrendezzük Rákosmente adventi programsorozatát, aminek legfontosabb célja, hogy legyen egy olyan időszak, egy olyan hely a rákosmentiek életében, ahol találkozhatnak, ahol programokon vehetnek részt, ahol közösséget lehet építeni. – fogalmazott köszöntőjében.
A városvezető Pilinszky János szavaival zárta beszédét: „meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk”. Kívánom mindenkinek, hogy tudjunk vágyakozni az után, ami a miénk, töltsük meg tartalommal az adventi várakozást, próbáljunk egy kicsit a napi rohanásainkon túl látni és mások felé fordulni. Ez a tér, ez a programsorozat erre ad lehetőséget majd az elkövetkezendő időszakban.

A folytatásban a gyermekek nagy kedvence, a Kolompos együttes zenélt a színpadon. Természetesen a következő hetek programjai minden korosztály számára kínálnak majd kikapcsolódási lehetőséget.
A rendezvény plakátját az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

Plakát


Vissza
Naptár
2020 szeptember
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30