Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Majális Rákosmentén 2018 - ismét több ezren látogattak el a május 1-jei szabadtéri programra

2018. május 2.   |   MédiatárMédiatár

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb Majálisát rendezte meg Rákosmente Önkormányzata és a Vigyázó Sándor Művelődési Ház május 1-jén a Ferihegyi út lezárt szakaszán a Pesti út és a Gyökér utca között. Az esemény programjai egész nap látogatottak, népszerűek voltak - a kora nyári időjárásnak is köszönhetően -, az esti koncertekre is több ezres tömeg gyűlt össze. A szervezők ezúttal interaktív térprogramokkal, illetve új civil szervezetek bevonásával színesítették az eddig megszokott kínálatot.

A rendezvény délelőtt 10 órakor nyitotta meg kapuit a Galóc együttes gyermekkoncertjével, majd a L.E.T Alapítvány Rákosmenti Örömkutyások Csoportjának bemutatója szórakoztatta a közönséget. Délben "Jó ebédhez szólt a nóta" Bokor Jánossal, Kovács Andrással, Kökényesi Gabriellával, Palojtai Érsek Ágnessel, illetve ifj. Ökrös Tiborral és zenekarával, majd a rákosmenti mozgásművészeti csoportok tagjai (PixieDance TSE, NRG Dance SE, Angel Dance Tánciskola, VonZArt Táncművészeti Stúdió, Magic Dance Mozgásművészeti Stúdió, Kata Zumba Fittnes) csillogtatták meg tudásukat a színpadon. A Pupetta Társulat két interaktív elődással készült a Majálisra, majd az ABBA Sisters lépett fel.

Mindeközben a téren többek között lovagoltatás, állatsimogató, népi játszóház, járműtörténeti kiállítás, közlekedésbiztonsági tájékoztató, rendőr-, és tűzoltóautó bemutató, BikeSafe regisztráció, ugrálóvár, kirakodóvásár, vendéglátás, valamint a kulturális, szociális és közintézmények, egyházak, civil szervezetek programjai, sátrai várták a rendezvényre látogatókat.

Este Pál Dénes, valamint Szikora Róbert és az R-GO élő nagykoncertje szórakoztatta a rákosmentieket.


Vissza
Naptár
2019 január
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31