Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Felnőttek sikeres érettségi vizsgája

2018. június 29.   |   MédiatárMédiatár

A Budakalász Gimnázium Rákoshegyi Tagintézményének esti tagozatán a 2017/18-as tanévben 37 felnőtt tett érettségi vizsgát.
Az ünnepélyes tanévzárón Riz Levente polgármester gratulált a 12.b végzős osztály hallgatóinak, akik felnőtt fejjel, munka, és sokan család mellett szereztek érettségit, megteremtve ezzel a továbbtanulás, a szakmaszerzés, az átképzés lehetőségét. Rákosmente Önkormányzata immár 14. éve támogatja a rákoshegyi Kép utcai Általános Iskolában működő esti gimnáziumi oktatást, ahol idén immár tizedik alkalommal vehették kézbe a diákok az érettségi bizonyítványt. Végezetül Riz Levente a kerületben működő RV17 Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodára hívta fel a sikeres vizsgát tett felnőttek figyelmét, ahol Rákosmente Önkormányzata vállalkozások, vállalkozók számára nyújt különböző irodai szolgáltatásokkal, tréningek szervezésével, jogi és üzleti tanácsadással segítséget.

Széles Tamás intézményvezető elmondta, tantestületük tagjai mindig arra törekedtek, hogy az iskola tanulói megtapasztalják a tanulásban rejlő sikerélményt. Sokan elfáradtak a tanulás során, talán fel is adták volna, de a kollégáknak mindig sikerült újra és újra reményt adni, melynek eredményeként az elmúlt 14 évben iskolájukban 800 diák szerzett középszintű végzettséget.

A folytatásban Papp Éva, az érettségi vizsgabizottság elnöke értékelte az elmúlt három nap munkáját, méltatva az esti gimnázium tanulóinak felkészültségét, amely szerinte sok esetben hasonló színvonalú volt a nappali tagozaton végzett tanulókéval. Végezetül Jakobey Márton, a végzős diákok osztályfőnöke gratulált osztályának a mögöttük álló négy év sikeres munkájához.


Vissza
Naptár
2019 február
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28