Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Bottal járj, tovább élsz!

2018. június 9.   |   MédiatárMédiatár

Rákosmente Önkormányzata és a Magyar Szabadidősport Szövetség támogatásával negyedik alkalommal rendezte meg a MAKKA Szabadidősport Egyesület – aktív szeniorjai segítségével  – a Nowathlon játékos sportvetélkedőt 2018. június 9-én, a Madárdombi mezőn. 

A szombat délelőtti esemény fővédnöke, Riz Levente polgármester köszöntötte a három generációt megmozgató játékos sportvetélkedő résztvevőit. A sport minden korosztály számára  elengedhetetlen, hisz testileg és lelkileg is megerősít, fogalmazott a városvezető. Az egyesület tagjai télen, nyáron rendszeresen sétálnak, futnak nordic walking segítségével, ami a legjobb öregedésgátló szer, hisz a nordic walking két lábon járó egészség, hangsúlyozta a polgármester. Rendszeres használata javítja az állóképességet, erősíti az izmokat, oldja a feszültséget. A ma embere sokat ül a munkahelyén, az otthonában vagy utazás közben, ezért fontos, hogy a szabadidőnket minél több mozgással, egészségre való törekvéssel töltsük el. Rákosmentén erre van lehetőség, ezt a célt szolgálják a kerékpárutak, a közelmúltban átadott tizedik kültéri tornapark, és az ilyen rendezvények, mint ez a mai, amiért köszönet a MAKKA Szabadidősport Egyesületnek. Végezetül Riz Levente polgármester esőmentes szép napot, jó mozgást, jó versenyzést kívánt a nowathlon játékos sportvetélkedő résztvevőinek.  

A játékos családi program szervezői Kovács Krisztina egyesületi elnök vezetésével az idén új helyszínen, a Madárdombi mezőn várták a résztvevőket, ahol térkép segítségével, kb. 3 kilométeres útvonalon, 10 állomás érintésével kellett teljesíteni a csapatoknak a tájékozódási Nowathlont.

Az eseményen jelen volt, valamint a rendezvényt támogatta Koszorúsné Tóth Katalin önkormányzati képviselő.


Vissza
Naptár
2019 január
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31