Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Sosi labdarúgó torna

2018. május 7.   |   MédiatárMédiatár

Riz Levente polgármester köszöntötte a II. Sosi Pizza és Burger Családi nap keretén belül megrendezett rendvédelmi kispályás labdarúgó torna résztvevőit május 5-én, a Bakancsos utcai Sporttelepen. A sporteseményre 12 csapat nevezett, köztük a XVII., X., XVI. és XVIII. kerületi tűzoltók és rendőrök, valamint  Rákosmente Önkormányzatának csapata és a Sosi Pizza és Burger labdarúgói.
A rendezvény két helyszínen – a Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium, illetve a Bakancsos utcai Sporttelep műfüves pályáin – zajlott. A sporteseményen aranyérmet szerzett a Budapest XVIII. kerületi Rendőrkapitányság csapata, második helyen a szervező Sositeam végzett, valamint bronzérmes lett a Budapest XVI. kerületi Rendőrkapitányság csapata.

A focitorna mellett a látogatók ingyenesen vehettek részt egyéb programokon is, mint például ugrálóvár és arcfestés, tombola, valamint a gyermekek részére egy tűzoltó-, egy mentő-, és egy rendőrautó is rendelkezésre állt.
A Báró Podmaniczky III. János Honvéd Egyesület biztosította továbbá az érdeklődők részére a lövészeti és egyéb rendvédelmi, katonai programokat is.

A rendezvényen részt vett Riz Levente polgármester, Keller Éva rendőr alezredes, a XVII. kerületi Rendőrkapitányság mb. kapitányságvezetője, és Petrőczy Dániel önkormányzati képviselő is. 

A napot Csordás Tibi nagyszerű koncertje zárta.

 


Vissza
Naptár
2019 január
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31