Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Korszerű gumiburkolatot kapott a Robogó Óvoda és VI. utcai tagintézménye

2018. november 7.   |   MédiatárMédiatár

Közel 9 millió forintból újult meg a Rákosmenti Robogó Óvoda fő- és tagintézményének udvara, melynek november 6-i átadóünnepségén Fohsz Tivadar alpolgármester köszöntötte a gyermekeket és pedagógusokat a rákosligeti létesítmény kiscsoportos játszóterén. Az alpolgármester hangsúlyozta: „Rákosmente Önkormányzata arra törekszik, hogy a kerület nevelési, szociális és egészségügyi intézményei a XXI. századi elvárásoknak megfelelően korszerűvé váljanak energetikailag, funkcionálisan és esztétikailag egyaránt. A városvezetőt követően Kiss Csabáné intézményvezető mondott köszönetet az új játszóudvarok kialakításáért, hiszen nemcsak a gyermekek mindennapjait, hanem a pedagógusok munkáját is nagyban segítik az említett fejlesztések. A rendezvény végén az óvodások csoportonkénti műsorukkal és a játszóudvar birtokbavételével fejezték ki örömüket a fejlesztést illetően.

A VI. utcai tagóvodában a bejárat melletti terület több évtizedes, elhasznált burkolata szépült meg. Az öntött gumiburkolat nemcsak esztétikusabbá, hanem biztonságosabbá teszi a játszóudvart. A talaj kialakításánál a szakemberek tekintettel voltak arra, hogy a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű esővíz elvezetésére is alkalmas legyen a terület.

A Robogó utca 3. szám alatti nevelési intézmény bejáratánál készült gumiburkolat, az eddigi korszerűtlen és balesetveszélyes placc helyett. A kivitelezési munkák során ütéscsillapító burkolat került az óvoda elülső udvarára, a szükséges előkészítő földmunkák után egy darab kültéri asztalt, két darab padot helyeztek el, továbbá a meglévő játszóeszközöket is felületkezelték a beruházást érintő területen.


Vissza
Naptár
2020 február
H K Sz Cs P Sz V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29