Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Családi nap a Piroska Óvodában

2018. június 9.   |   MédiatárMédiatár

Riz Levente polgármester is ellátogatott a Rákosmenti Piroska Óvoda hagyományos tanévzáró családi napjára 2018. június 9-én. Molnárné Bán Ildikó intézményvezető mondott köszönetet az óvoda közössége nevében a városvezetésnek, hogy lehetővé tették a 2012-ben készült műfüves sportpálya felújítását. Az elmúlt hat év alatt a sportpálya felső rétege elkopott, szükségszerű volt a felújítása. Az új műfű megvásárlásához nyújtott anyagi támogatást Rákosmente Önkormányzata, Riz Levente és Hatvani Zoltán képviselő, a borítás lefektetését a szülők végezték el.

A polgármester rövid köszöntőjében elismeréssel beszélt arról a szülői összefogásról, amellyel  hozzájárultak a Piroska Óvoda 200 négyzetméteres műfüves területének felújításához. Nekünk, szülőknek, fontos, hogy gyerekeinkből erős és sikeres felnőttek váljanak, hangsúlyozta Riz Levente. Ehhez szükséges a testmozgás, hiszen aki erős testileg, az lelkileg is megerősödik. Ezért is fontos, hogy áldozzunk a sportra, hogy a mozgást minél szélesebb körben lehetővé tegyük.  Végezetül a polgármester a jelen lévő családoknak együtt töltött, jó szórakozást kívánt a Piroska Óvoda családi napján.

Ezen a napon a gyerekek minden kívánsága teljesült, hisz az óvoda udvarán parkolt a kukás-, a tűzoltó és több rendőr autó is, hogy az ovisok a vezetőülésen elhelyezkedve, végre kedvükre nyomhassák a dudát és a szirénát. A kerületi Rendőrkapitányságról Németh Katalin rendőr hadnagy és munkatársai egy mini, távirányítós Mercedessel kedveskedtek az ovisoknak, amit bárki, negyven kilóig kipróbálhatott.


Vissza
Naptár
2019 január
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31