Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Sajtófotó kiállítás a Ballonyi Galériában

2020. szeptember 11.   |   MédiatárMédiatár
2020. szeptember 10-től tekinthető meg Horváth Péter sajtófotó- és Füssi László fényképezőgép-kiállítása, Fotón innen és túl címmel a Ballonyi Galériában.
A kiállításmegnyitóra a nagy érdeklődésre és a járványügyi előírásokra figyelemmel a Vigyázó Sándor Művelődési Központ előtti szabadtéren került sor.

Horváth Péter hat éves volt, amikor egy tévéműsorban meglátta a kamerát, ami azonnal rabul ejtette. Itt kezdődött, és a mai napig tart a „képkeretezés”, a fényképezés és a televíziózás iránti szeretete, fogalmazott dr. Füzesi Péter alpolgármester ünnepi köszöntőjében. Péter kilenc évvel ezelőtt kezdett el dolgozni a helyi televízióban, így lehetősége nyílt, hogy egyre jobban megismerje a kerület közéleti és hétköznapi életét. Munkáival sok értéket közvetített felénk, hangsúlyozta az alpolgármester. Képei lényegre törőek, de egyben részletgazdagok is, hiszen mindig több szemszögből készíti fényképeit. 

A kiállításon Horváth Péter 26 nagy formátumú, és azt kiegészítő kisebb fotókon, művészi minőségben dokumentálja Rákosmente elmúlt tíz évének fejlődését, kultúráját, hétköznapjait, ünnepeit, amiért köszönet és gratuláció illeti.

A Ballonyi Galériában a fotók mellett látható Füssi László régi fényképezőgépekből álló tárlata.

A megnyitón közreműködött Reményi Adrienn Vanda és Csengeri Tamás.

A kiállítást megtekintette Dunai Mónika országgyűlési képviselő, Horváth Tamás polgármester és a Képviselő-testület több tagja.


Vissza
Naptár
2020 szeptember
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30