Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód
Csortos Attila tűzoltó zászlós "Az év tűzoltója"

Csortos Attila 1986 óta dolgozik a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság XVII. kerületi Parancsnokságán. Szolgálati évei alatt a rábízott feladatokat mindig nagy körültekintéssel és odaadással végezte. A kerületben eltöltött 18 év alatt számos elismerésben részesült kiemelkedő munkájáért.

2003. május 14-én a Szent Imre herceg utca 46. szám alatt levő Bokréta lakásotthonban keletkezett tűzeset során bátor, saját testi épségét is kockáztató munkájának köszönhetően sikerült elkerülni, hogy az épületben lakó gyerekek megsérüljenek a káreset és annak felszámolása során.

2003. december 31-én a Szürkebegy utcában családi sorház 68. szám alatti házrészének tetőszerkezete égett. A tűzeset során bátor, önfeláldozó munkájának köszönhetően a tűz nem terjedt át a tetőtér beépítés során kialakított lakóhelyiségekre. Megszerzett ismereteit a gyakorlatban kiváló szinten és hatásfokkal alkalmazza. Ítélőképessége a káresetek és egyéb feladatok folyamán kiemelkedő. Szokatlan, kirívóan rossz munkakörülményekhez, illetve fokozott terheléshez való alkalmazkodása is teljesen problémamentes. Felelősségtudata átlag feletti.

Elérhetőségek
1173 Budapest, Pesti út 165.
Zöld szám: +36 80 217-217
Telefon/fax: +36 1 253 3371
E-mail: levelet küldök