Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód
Pappné Molnár Dorottya - karate

1986-ban az általános iskolás kiskamasz lány, és nála másfél évvel idősebb nővére egy akkoriban képtelennek számító ötlettel álltak szüleik elé: - Beiratkozhatunk karatézni? A szülők, bár féltették lányaikat, áldásukat adták. Nem volt rossz döntés! A testvérpár a kerületi Rákosmenti Testedző Kör sportegyesületben Tóth Tivadarné 4 danos mester irányításával évről évre bizonyították, hogy elsők a legjobbak között.

Európa-bajnokként anyaszerepre készülő nővére visszavonulása után Dóri továbbra is követte a családi hagyományokat és évről-évre fantasztikus sikereket ért el itthon, Európában, az Egyesült Államokban és Japánban egyaránt. Ekkor már felkészítésében tevékenyen segíti sógora, Kalmár Csaba 2 danos mester. Sikereinek értékét növeli, hogy profi eredményeit amatőr körülmények között, juttatások nélkül, munka mellett érte el.

Az utánpótlás nevelésében is részt vállalt, miután elvégezte a Testnevelési Főiskola edzői tanfolyamát. Végül a teljesség igénye nélkül a legszűkebb eredménylista: tizennégy magyar bajnoki cím, Francia bajnok, három Európa kupa győzelem, öt helyezés, Európa bajnokságon 5., 6, és 2. helyezés, Stílus viadalon 2. hely, Világkupán helyezett, világbajnoki 5. helyezés. Az év sportolója volt Magyarországon karate sportágban 1 alkalommal. A versenyeken az elért helyezések mellett 14 alkalommal érdemelte ki a legtechnikásabb, legharcosabb versenyző címet. Nővére gyermekei szerint pedig a legjobb keresztmama a világon.

Elérhetőségek
1173 Budapest, Pesti út 165.
Zöld szám: +36 80 217-217
Telefon/fax: +36 1 253 3371
E-mail: levelet küldök