Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód
Molnár György nyugalmazott sportcsoportvezető

 • Molnár György, fiatalon kezdte a sportolást. Középiskolás volt, amikor már a BVSC csapatában játszott, futballozott, ezt követte a Dózsa sc., a Volán sc. Valamennyi egyesületnek kiemelkedő játékosa volt, a csapat meghatározó személyisége.

  Az aktív sportolást befejezve, Budapest Főváros XVII. kerületének sportját, sportéletét irányította a Sport Csoport vezetőjeként. Ezt a feladatát 1983 óta látta el, mindenki megelégedésére. Ennek keretében szervezte meg a budapesti és a kerületi sportrendezvényeket. Tevékenyen részt vesz a lakossági szabadidő sport, és a diáksport szervezésében, lebonyolításában. Egyik legnagyobb eredménye munkájának, hogy a rendszerváltás óta Budapest XVII. kerületében, sem sporttelep, sem egyesület nem szűnt meg, sőt a sportegyesületek száma növekedett tevékeny közreműködésével.

  Közel 25 éves sportszakmai működése során elősegítette, valamint közreműködött abban, hogy tornatermek épüljenek, tenisz és egyéb sportpályák létesüljenek (Zrínyi Útcai Általános Iskola, XVII. utcai sporttelep, Gyökér utcai, Rákosligeti és Rákoscsabai teniszpályák stb.).

  A Hungarocamion SE megszűnése után a Pesti úti sporttelep, az RTK egyrésze az ő közbenjárásával került az Önkormányzat tulajdonába. 1978-tól az RTK elnökségi tagja.

  Munkáját nagy lelkesedéssel és szakmai hozzáértéssel látta el. Mára már nyugdíjas. Munkájára és szakértelmére Budapest XVII. kerület sportegyesületei és sportolói továbbra is számítanak.

 •  

 •  

  Elérhetőségek
  1173 Budapest, Pesti út 165.
  Zöld szám: +36 80 217-217
  Telefon/fax: +36 1 253 3371
  E-mail: levelet küldök