Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód
Villám Károlyné testnevelő tanár

 • Harminc évvel ezelőtt mint ambiciózus fiatal testnevelő került a Kossuth Lajos Általános Iskolába. Munkáját az első perctől kezdve körültekintően, nagy igyekezettel végezte. Szakmailag jól felkészült, igényes nevelő. A testnevelés és a gyermekek szeretete határtalan erővel ruházta fel.

  Kezdeményezésére, a torna szakosztály tíz évvel ezelőtt  kezdte meg működését. Önfeláldozó munkája nem maradt eredmény nélkül. Az országos diákolimpia Panni néni csapata nélkül nem került megrendezésre. A 2008-as év meghozta a várva várt sikert. A női tornász csapat I. korosztályában megnyerte az országos diákolimpiát és az örömöt fokozta, hogy tanítványai holtversenyben első helyen végeztek. A II. korosztályban hetedik helyezést értek el.
  A harminc év alatt több száz kislánnyal tudta megszerettetni a testnevelést és azon belül a tornát. A XVII. kerületben, a sporteseményeken nem ismeretlen Villám Panni néni neve. Nincs olyan sportrendezvény (atlétika, játékos sportverseny, mezei futóverseny) amelyről tanítványai nem hoznak el dobogós helyezést. A tanítványok évek múltán is jó szívvel emlékeznek az augusztusi tornatáborokra, az együtt eltöltött kemény, izzadságos edzésekre. Sok gyermek elsajátította a mozgás szeretetét és ezzel egy lépést tettek az egészségük érdekében. Osztályfőnökként havonta megy a nebulókkal túrázni, kirándulni. Sok tanítványa általa szerette meg a természetet és az iskola elhagyását követően sokan aktív természetjárók maradtak.

 •  

 •  

   

   

   

   

   

  Elérhetőségek
  1173 Budapest, Pesti út 165.
  Zöld szám: +36 80 217-217
  Telefon/fax: +36 1 253 3371
  E-mail: levelet küldök