Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

SZERKESZTÉS ALATT - Környezetvédelmi Iroda

A Városüzemeltetési Iroda a jogszabályok, a képviselőtestületi döntések előkészítése és végrehajtása során törekszik Rákosmente Modern Kertvárossá alakulásában, mind a jövőbeli projektek szakmai előkészítése, mind pedig a napi fenntartási munkák koordinálása során. Döntéselőkészítő és koordináló szerepében eljárva érvényre juttatja az Önkormányzat érdekeit, a közterületi és intézményi beruházások kivitelezése során kezeli és nyilvántartja a lakossági bejelentéseket. Biztosítja az önkormányzati tulajdonú közterületek, nyomvonalas létesítmények (utak, járdák) rendeltetési célú használatát, intézkedik ezen létesítmények karbantartásáról és javíttatásáról. Tulajdonosi és közútkezelői hozzájárulások kiadása során megtartja és megtartatja a jogszabályi előírásokat, gondoskodik a zöldfelületek fenntartásáról, karbantartásáról, zaj- és regés elleni védekezésről. Feladatai ellátása során figyelemmel kíséri az Önkormányzat és a lakosság érdekeit.

A Városüzemeltetési Iroda részt vesz a tervezett beruházás megvalósításának, fizikai és időbeli megvalósíthatóságának kérdéseit megvitató értekezleteken. A projektindító értekezleteken a Városüzemeltetési Iroda szakmai véleményével segíti a projektet, szakmai véleményt ad a pályázati határidők tarthatóságát, tartamát illetően.

A Városüzemeltetési Iroda feladata során döntő többségben a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás szabályairól szóló, többször módosított 2004. évi CXL. törvény (Ket.) eljárási szabályait alkalmazza, kiegészítve ezt a szakterületek speciális anyagi jogi szabályozásával.

 

Csoportok:

Magasépítési Csoport

Mélyépítési és Környezetvédelmi Csoport

 

Jogszabályok

Elérhetőségek
Budapest Főváros XVII. kerület
Rákosmente Önkormányzatának
Polgármesteri Hivatala
Cím: 1173 Budapest, Pesti út 167.
Telefon: +36 1 253-3410
Fax: +36 1 253-3404
E-mail: levelet küldök
Ügyfélfogadási rend
Hétfő: 13:00- 18:00
Szerda: 08:00- 16:00
Péntek: 08:00- 12:00
Irodavezető
Csávás-Szalay Eszter
Fuchs kastély, I. emelet
Telefon: +36 1 253-3574
E-mail: levelet küldök