Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Árverésre bocsátott gépjárművek

  2011. május 23-án 8 óra 30-perckor a Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Pesti út 165-ös számú főépületének 301-es termében Rákosmente Közterület-felügyelete árverésre bocsátja Csonka Csaba igazságügyi gépjármű szakértő által értékelt, alább felsorolt 24 gépkocsit. Az adott járműre vonatkozó árverésen azon magán és jogi személyek vehetnek részt, akik a szakértő által megállapított értékesítési ár, mind induló licitár 10%-át az árverés kezdetéig biztosítékként az Önkormányzat részére megfizetik.

  Eredményes árverés esetén a biztosíték az árba beszámításra kerül. Amennyiben a nyertes az árverés napján a vételárat kézpénzben nem fizeti ki, a biztosíték elveszik. Amennyiben a leütési ár nem éri el a 150 000 forintot, avagy az adott gépkocsira a jelenlévők nem tesznek ajánlatot, az árverést 2011. május 30-án 8 óra 30-perckor a Polgármesteri Hivatal 301-es termében Rákosmente Közterület-felügyelete megismétli. Ismételt eredménytelenség esetén a gépjármű hasznosításáról a felügyelet dönt.

  Az árverésen kialakuló leütési vételár tartalmazza az általános forgalmi adót.

  A gépjárművek alkatrészként is megvásárolhatóak. Az árverési vevő részére a gépjárművek hiányzó okmányait az okmányiroda pótolja.

  Az árverésen elsőként a szakértői értékelésben a legmagasabb induló meghirdetett gépkocsi kerül licitálásra, majd csökkenő árral következnek a gépkocsik.

  Az árverésre bocsátott gépjárművek megtekinthetőek a Bonci Autóbontó Műszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Egyéni Cég 1106 Budapest, Keresztúri út 82. szám alatti telephelyén hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

dokumentum neve méret
Szakértői értékbecslések 4 546,7 KB
Elérhetőségek
Budapest Főváros XVII. kerület
Rákosmenti Polgármesteri Hivatal
1173 Budapest, Pesti út 165.
Telefon: +36 1 253-3530
E-mail:levelet küldök