Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Lakóépületek felújítására vonatkozó pályázatok

Önkormányzatunk 2005. óta csatlakozik a fővárosi Városrehabilitációs Keret terhére meghirdetett pályázathoz és az illetékes miniszter által kiírt pályázatokhoz, illetve saját költségvetésében biztosít fedezetet önálló kerületi pályázati lehetőségre is a 71/2004. (XII.23.) rendelete alapján:
  • iparosított technológiával épült lakóépületek felújítási munkálataira,
  • társasházas, tanácsi célcsoportos formában megvalósult lakásszövetkezeti lakóépületek felújítására, korszerűsítésére.

 

A részletes pályázati feltételekről, illetve leadási határidőkről a kiíró szerv honlapján (minisztérium, Fővárosi Önkormányzat, kerületi önkormányzat) találhatnak tájékoztatót. A pályázatok megjelenése az eddigi tapasztalatok alapján az adott év tavaszán várható.

A kerületben által meghirdetett pályázati felhívások minden esetben megjelennek önkormányzatunk hivatalos lapjában a HÍRHOZÓBAN, valamint itt letölthető. Pályázatot csak lakóközösségek nyújthatnak be, természetes személyek, magánszemélyek nem.

A benyújtott pályázatokról a Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottság dönt, a nyertes pályázatot benyújtókkal önkormányzatunk szerződést köt.

Érdeklődni Mucsi Mária ügyintézőnél ügyfélfogadási időben személyesen a Polgármesteri Hivatal I. emeletén a 121. szobában, illetve telefonon a 253-3312 telefonszámon, e-mailen a mucsi.maria@rakosmente.hu címen lehet.

Pályázati felhívás 2015 Társasházaknak

dokumentum neve méret
Pályázati felhívás 2015 311,9 KB
Elérhetőségek
Budapest Főváros XVII. kerület
Rákosmenti Polgármesteri Hivatal
Polgármesteri Iroda
1173 Budapest, Pesti út 165.
Iroda: I. em. 121.
Zöld szám: +36 80 217-217
Telefon: +36 1 253-3312
Ügyintéző: Mucsi Mária
E-mail: levelet küldök