Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Felhívás a 2020. évben kiírásra került Környezetvédelmi Pályázattal kapcsolatos kérdőív kitöltésére

Rákosmente Önkormányzata 2020 áprilisában első alkalommal hirdette meg Környezetvédelmi Pályázatát. A beérkezett közel 150 pályázat közül 123-an nyertek el támogatást, összességében több mint 6 millió Ft értékben. Ebből az összegből magánszemélyeknél csapadékvíz gyűjtéséhez és öntözési célú felhasználásához, illetve komposztáláshoz szükséges eszközök beszerzése, méh- és madárbarát kert, rovarhotel létesítése valósult meg. Az intézményi pályázók környezetvédelmi, klímavédelmi tevékenységük támogatásához, valamint előkertek, zöldfelületi kertek kialakításához, illetve kerékpártárolók létesítéséhez kaptak támogatást.

Az Önkormányzat az idei kedvező fogadtatás alapján 2021. évben is szeretné majd meghirdetni a pályázatot. Annak érdekében, hogy ez még inkább az Önök igényeinek megfelelően történhessen, a Budapesti Corvinus Egyetem diákjaival együttműködésben egy online kitölthető kérdőívet készítettünk, amelyen keresztül szeretnénk megismerni a kerületi lakosság és az intézmények, társasházak, egyházi és civil szervezetek képviselőinek véleményét a pályázati lehetőséggel kapcsolatban.

A kérdőív kitöltésére 2020. december 15. kedd éjfélig van lehetőség az alábbi elérhetőségen: Rákosmente Környezetvédelmi Pályázat kérdőív

Segítségüket előre is nagyon köszönjük!

Környezetvédelmi Iroda